Logo Vinologen

Vinami Wijnimport

Henk Hoogeweegen

Vinami Wijnimport, in 1996 opgericht door vinoloog Henk Hoogeweegen – importeert kwaliteitswijnen uit Europa – in het bijzonder uit Frankrijk, Spanje en Italië – onder haar lijfspreuk "Amitié Qualité Santé".

Hoogeweegen kent, mede door ‘un tout petit peu’ Frans bloed en zijn voorliefde voor Frankrijk, de ‘wijnpaden’ in Frankrijk zeer goed. Dankzij zijn diepgaande kennis van wijnland Spanje (de vrouw van Henk is Spaanse) haalt Vinami een aantal schitterende wijnen naar Nederland. Sinds enkele jaren maken ook Italië, Duitsland en Oostenrijk deel uit van het Vinami-wijnaanbod. 

Vinami werkt met kleinschaliger wijnmakers die met grote passie en kennis van zaken een goed product maken. Zij hebben geen dollartekens maar druiventrossen in de poppetjes van hun ogen.

Vinami verkoopt de passie, gedrevenheid en de kennis van de wijnmakers, achter elke fles zit een verhaal. U vindt bij Vinami lekkere wijnen in alle prijsklassen, variërend van prima huiswijnen tot de betere kwaliteitswijnen die er in Europa worden gemaakt.

   

printvisie

Printvisie gelooft in de kracht van service en kwaliteit. Maar dan zonder hoge facturen. Daarom vinden topbedrijven, overheden en ontwerpers de weg naar Printvisie. Voor professioneel offsetdrukwerk, digitaal drukwerk of online bestellen. Dat alles in de wetenschap dat zij ook nog eens bij de Groenste drukkerij van Rotterdam bestellen. www.printvisie.nl 

   

CensMedia

Cens Media - It Does Make Sense. Cens Media staat voor eenvoud, simpel, duidelijk en snelheid.
Regel al je hosting, design en development op één adres. www.censmedia.nl